Onderwijs

Ismail Aghzanay is leraar van het jaar 2021

Redactie
6 december 2021 om 16:39
Leestijd 2 minuten
Foto: Ismail Aghzanay

In 2018 was hij al de Rotterdamse leraar van het jaar en nu, drie jaar later in 2021, sleept hij ook de landelijke prijs in de wacht. Ismail Aghzanay is docent Engels aan een middelbare school in Rotterdam en daarnaast trainer, coach en gastspreker. Op zijn 5e werd hij naar het speciaal onderwijs gestuurd, omdat hij als ‘onhandelbaar’ werd bestempeld.

Zelf zegt hij dat de beste leraar niet bestaat. Dat is elke leraar die dagelijks zijn of haar best doet om ervoor te zorgen dat leerlingen hun volle potentieel bereiken ongeacht hun sociaal-, economische-, en/of culturele positie.

Een goede leraar inspireert, motiveert en raakt harten om het leven van de leerlingen te verrijken. En om dat te doen, zegt Aghzanay “zal ik te allen tijde rechtvaardig handelen, dichtbij mezelf blijven en vanuit mijn hart werken.”

In een persoonlijk dankwoord op social media vergeet hij ook zijn collega’s niet. Hij zegt: “Wij gaan deuren openen voor elk kind en elke leerkracht! Wij gaan met ‘Meesters met Dromen’ een ieder verbinden en dromen waarmaken!” Hij doet ook en speciale shout out naar al mijn (oud)leerlingen: “Thank you so much voor al het vertrouwen, leerzame lessen en waardevolle momenten! Zonder jullie was ik nooit de leerkracht die ik vandaag de dag ben.” Hij sluit zijn bericht af met liefde en positiviteit, ook voor de haters en misgunners.


Colofon © 2022