Liefdadigheid

Mustapha verrast zijn collega’s in het ziekenhuis

Redactie
25 december 2021 om 20:17
Leestijd 1 minuut
Foto: ADR

Mustafa al Attabi werkt sinds afgelopen zomer op de Intensive Care afdeling van het Leids Universitair Medisch Centrum en wilde zijn IC-collega’s verrassen. Na een oproep in het AD kon hij via de actie ‘Komt voor Elkaar’ afgelopen week 90 collega’s een plantaardig broodje kebab aanbieden. “Dat hebben ze verdiend na al het harde werken.”

Omdat deze actie zo enorm gewaardeerd werd, is Mustafa nu via AllesGeven.nl aan het crowdfunden voor een lunch voor ál het zorgpersoneel van het Leids UMC. Buurtkeukens draagt zijn steentje bij door de foodtrucks te regelen die op 13 januari zo’n 1500 zorgmedewerkers willen voorzien van de lekkerste gerechten. Dat kan volledig coronaproof dankzij het buurtkeukens systeem waar pre-orders in tijdsloten kunnen worden geplaatst, uiteraard zonder daar commissie voor te vragen.

 


Colofon © 2023