Politiek

NIDA stopt als politieke partij en gaat verder als beweging

Redactie
5 oktober 2021 om 17:35
Leestijd 1 minuut
Politieke partij NIDA
Foto: NIDA

NIDA stopt als politieke partij en gaat verder als beweging. Dat maakte de partij bekend via haar social media-kanalen.

De afgelopen zeven jaren heeft NIDA zich voor 100% ingezet voor de moslimgemeenschap. Dat deed zij onder meer in Rotterdam, Den Haag en Almere. Op veel vlakken heeft NIDA dan ook het verschil kunnen maken en écht vooruitgang geboekt.

Op Instagram en Facebook schrijft zij echter dat de (lokale) politiek toch te weinig ruimte biedt en te veel energie kost om haar hogere doelen na te kunnen behalen.

NIDA zal daarom niet meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen die plaats zullen vinden op 16 maart 2022. De partij gaat verder als beweging. Wat dat precies betekent, is nog niet helemaal duidelijk. Op de website van NIDA staat meer context bij de genomen beslissing.


Colofon © 2022