Bekering

Duitse Voetballer Robert Bauer bekeert zich tot de Islam

Redactie
17 september 2023 om 15:17
Leestijd 1 minuut
Array

De Duitse voetballer en verdediger Robert Bauer heeft publiekelijk zijn bekering tot de Islam aangekondigd en zijn dankbaarheid uitgesproken aan degenen die hem hebben gesteund op deze belangrijke reis.

Bauer plaatste onlangs een bericht op zijn Instagram-account, waarin hij een foto deelde van zichzelf tijdens het gebed. Hij toonde zijn waardering voor de onwankelbare steun die hij heeft ontvangen van mensen die hem hebben aangemoedigd en geholpen tijdens deze transformerende reis.

In een daaropvolgende Instagram-post deelde Bauer een vers uit de Heilige Koran, specifiek vers 57:4, dat luidt: “en Hij is met jullie, waar jullie ook zijn.” Dit vers weerspiegelt de diepgaande spirituele verbinding die Bauer heeft ontdekt in zijn nieuwe geloof.


Colofon © 2024