halal

Little Maryam: halal en biologische babyvoeding

Redactie
17 november 2021 om 15:35
Leestijd 2 minuten
Array
babyvoeding
Foto: Little Miryam

De broers Riduan en Mohamed el Mourabit zijn de bedenkers en oprichters van Little Maryam, het eerste merk halal en biologische babyvoeding.

Riduan: “Onze babyvoeding is sinds vorige week in 137 Albert Heijn-winkels in Nederland en België te koop. Dat voelt voor ons echt heel gek. Ik ben meteen naar de winkel gegaan om te kijken.” Mohamed vertelt hoe het idee ontstond na de geboorte van zijn zoontje. ”Als je als ouders allebei werkt, wil je je baby nog steeds een gezonde maaltijd kunnen geven. Maar je hebt niet altijd tijd om die zelf te maken. Wij eten halal, maar verantwoorde halal babyvoeding was er niet in Nederland en ook maar beperkt verkrijgbaar in andere Europese landen. De combinatie met biologisch was er al helemaal niet.”

De broers vertellen dat ze hadden verwacht dat de stap naar de supermarkt het moeilijkst zou zijn, maar het voldoen aan alle regels bleek het grootste obstakel. Het werken met elkaar als broers voelt goed: “Omdat je familie bent kun je elkaar blindelings vertrouwen, dat is heel fijn. We respecteren elkaars keuzes ook en luisteren goed naar elkaar. Doordat we elkaar aanvullen, komen we samen verder.”

 

Het volledig verhaal is te lezen op nu.nl


Colofon © 2024