Voorbeeld

Sadio Mane’s Umrah en debuut bij Al Nassr

Redactie
5 augustus 2023 om 11:27
Leestijd 1 minuut
Array

In de zomertransfermarkt van 2023 werd Sadio Mane verwelkomd als de nieuwste aanwinst van de Saoedische voetbalclub Al Nassr.

De Senegalese aanvaller, bekend als de “bommenwerper”, werd voor 30 miljoen euro overgenomen van Bayern München en tekende een driejarig contract. Zijn debuut in het Al Nassr-uniform vond gisteren plaats tijdens de ‘Arab Champions Club Cup’-wedstrijd tegen Zamalek.

Mannen betrad het veld in de tweede helft als vervanger van Abdulaziz Al Elewai. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 1-1 gelijkspel, waarbij het enige doelpunt werd gescoord door niemand minder dan Cristiano Ronaldo.

In plaats van direct terug te keren naar het hoofdkwartier van de club, vertrok de 31-jarige aanvaller naar Mekka om de Umrah te verrichten. Verschillende Al Nassr-spelers vergezelden hem op deze reis naar het Heilige Land, waaronder Waleed Abdullah, Seko Fofana, en Sultan Al-Ghannam.

In de Grote Moskee van Mekka, gehuld in de witte ihram-kleding, voegde een dolgelukkige Mane zich bij duizenden andere Umrah-pelgrims.

Met de combinatie van sportieve inzet en spirituele toewijding laat Sadio Mane zien dat hij niet alleen een geweldige voetballer is, maar ook een voorbeeld voor velen, zowel op als buiten het veld.

Colofon © 2024