Liberalisme

Goddeloze gekte: man “wordt” hond

Redactie
3 augustus 2023 om 09:32
Leestijd 2 minuten
Array

Sinds een groot deel van de wereld het geloof in de Schepper heeft ingeruild voor het geloof in de mens, zien we met enige regelmaat tot welke gekte dit kan leiden.

Waar eerst de huwelijkse verbintenis tussen man en vrouw “open werd gesteld” voor mensen van hetzelfde geslacht, zagen we later het transgenderisme opkomen, de ideologie die mensen doet geloven dat ze eigenlijk het lichaam van het andere geslacht behoren te hebben. Dat het altijd gekker kan blijkt wel uit het feit dat er nu een man is die zichzelf identificeert als hond en er ook als zodanig uit wil zien.

De man in kwestie, een Japanner genaamd Toco, heeft zichzelf “omgetoverd“ tot een collie. De transformatieprocedure om een menselijke hond te worden kostte hem bijna twee miljoen yen (€128.000).

Het Japanse bedrijf Zeppet, dat normaliter kostuums maakt voor tv-commercials en films, ontwierp en produceerde het hyperrealistische hondenpak in 40 dagen. “Het is gemodelleerd naar een colliehond en bootst het uiterlijk van een echte hond na die op vier poten loopt,” aldus een woordvoerder van het bedrijf.

De man heeft een video geüpload op zijn YouTube-kanaal met de naam ‘Ik wil een dier zijn’. Het kanaal heeft inmiddels 31.000 abonnees en de video zelf is al meer dan een miljoen keer bekeken.

In de video is te zien hoe Toco aan de lijn wordt meegenomen voor een wandeling. De menselijke hond snuffelt aan andere honden in het park en rolt rond op de grond. Vorig jaar sprak Toco met de pers en vertelde waarom hij ervoor koos om een menselijke hond te worden.

“Ik wil niet leven volgens de regels van de menselijke maatschappij en veracht mijn soort (de mens).”

Colofon © 2024