islamomroep

10.000 Abonnees

Redactie
24 juli 2023 om 13:10
Leestijd 1 minuut
Array

Al Hamdoelillah! We zijn verheugd om te delen dat we 10.000 abonnees hebben bereikt op ons YouTube-kanaal! We willen graag onze oprechte dankbaarheid uitspreken voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben gesteld.

Dit succes zou niet mogelijk zijn geweest zonder de onvermoeibare inzet van onze hardwerkende vrijwilligers en de steun van iedereen die in IslamOmroep gelooft. Jullie zijn de drijvende kracht achter onze groei en we zijn jullie zeer dankbaar.

Een speciale dank gaat uit naar Nourdeen Wildeman voor zijn succesvolle show, die al meer dan 300.000 views heeft bereikt. Zijn toewijding en passie voor het delen van zijn inzichten hebben een grote impact op ons bereik gehad.

We willen jullie allemaal vragen om ons te blijven steunen. Samen kunnen we nog meer mensen bereiken met inspirerende content over Islam. Moge Allah het van een ieder accepteren en ons pad met zegeningen verlichten.

Nogmaals bedankt voor jullie steun en vertrouwen.

Colofon © 2024