Second love

Overspelpromotie afgeplakt

Redactie
9 november 2022 om 17:03
Leestijd 2 minuten
Array
Bron: LinkedIn / Bilal de Zwart

Een ludieke actie van jeugdhulpmedewerker Bilal de Zwart kan rekenen op een hoop bijval. Via het platform LinkedIn deelde hij enkele foto’s van een door hem afgeplakte reclame van het bedrijf ‘Second love’.

Second love stelt zich ten doel partners binnen relaties aan te zetten tot overspel. Via een datingsite kunnen mensen zich inschrijven en daarmee aangeven dat zij graag met andere dan de eigen partner een (geheime) intieme relatie aangaan.

Het promoten van bedrog en overspel is principieel al onjuist maar de heer De Zwart gaf terecht ook mee dat de zorg al vol zit “met uit elkaar gevallen gezinnen, vechtscheidingen en beschadigde kinderen.“ Hij stelt verder:

“Op het moment dat wij in de zorg weer wat ruimte hebben kunt u weer doorgaan met het ontwrichten van relaties en gezinnen. Dan staan wij met alle liefde weer klaar om de schade te proberen te herstellen.”

Deze laatste toevoeging is natuurlijk sarcastisch bedoeld en als statement tegen de tendens om dat wat fout is goed te noemen, en dat wat goed is fout. In dat kader sluit hij af met:

“Verder wil ik u nog even informeren dat gezinnen en gezonde relaties het fundament zijn van de samenleving. Als u die ziek maakt dan wordt de hele maatschappij ziek.”

 

Colofon © 2024