Jongeren

Talenten Academie genomineerd voor Appeltje van Oranje

Redactie
15 januari 2022 om 20:34
Leestijd 1 minuut
Array

De Talenten Academie voor Marokkaans-Nederlandse jongeren van Young Leaders Community (YLC) is dit jaar genomineerd door het Oranje Fonds voor een Appeltje van Oranje. Met deze prijs van € 25.000 wordt erkenning gegeven aan projecten rondom het thema ‘Kansengelijkheid voor álle jongeren’.

YLC is genomineerd vanwege het talentenprogramma dat ze aanbieden aan Marokkaans-Nederlandse eersteklassers in het voortgezet onderwijs. Rolmodellen uit hun eigen gemeenschap helpen de scholieren om hun volledige potentie te benutten, door zelfvertrouwen op te bouwen en samen hun unieke talenten te ontdekken. De Talenten Academie bestaat uit zeven lesdagen en is gratis.

Het is nog mogelijk om je kind in te schrijven voor de derde editie van de Talenten Academie, welke van start gaat op zondag 30 januari in zowel Amsterdam als Rotterdam.

Wil je YLC helpen om met extra geld van het Appeltje van Oranje te werken aan het bouwen van een nieuwe sterke generatie Marokkaanse Nederlanders, breng dan je stem uit via Appeltje van Oranje.

 

Colofon © 2024