Sinéad O'Connor

Vermiste zoon bekeerde Sinéad O’Connor overleden

Redactie
9 januari 2022 om 17:18
Leestijd 2 minuten
Array
Foto: CNN

De 17-jarige zoon van Sinéad O’Connor is overleden. De “Nothing Compares 2U”-muzikant, die zich in 2018 bekeerde tot de islam, deelde een reeks korte verklaringen op haar niet-geverifieerde Twitter-account waarin ze zei dat haar zoon heeft “besloten om zijn aardse strijd te beëindigen”. Ze drong er daarbij uitdrukkelijk op aan om niet zijn voorbeeld te volgen.

Shane O’Connor was sinds 6 januari vermist. Na de verdwijning van haar zoon publiceerde zijn moeder een reeks tweets waarin ze haar zoon wanhopig smeekte om zich over te geven aan de autoriteiten.

De Ierse zangeres, die in het verleden open is geweest over haar eigen mentale strijd en zelfmoordgedachten, twitterde: “Mijn mooie zoon, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, het licht van mijn leven, heeft vandaag besloten om zijn aardse strijd te beëindigen en is nu bij God. Moge hij rusten in vrede en moge niemand zijn voorbeeld volgen. Mijn baby Ik hou zoveel van je. Wees alsjeblieft gerust”

Colofon © 2024