Televisie

Boer Ayoub binnenkort te zien in eigen TV-programma

Redactie
6 december 2021 om 20:47
Leestijd 1 minuut
Array
Foto: NH Nieuws

De enige Marokkaans-Nederlandse boer van Nederland, boer Ayoub, werd vorig jaar razendbekend door een uitzending van NH Nieuws. De jonge en bevlogen boer scheen bij iedereen in goede aarde te vallen. Het interview dat hij toen gaf werd daarom een internethit en Ayoub werd al snel geïnterviewd door allerlei andere kanalen.

Daar is de interesse niet bij gebleven, want in het begin van 2021 heeft KRO-NCRV hem aangeboden een eigen programma te maken. In dat programma gaat het over zijn boerenleven, zijn passie voor dieren en de wijze waarop hij zijn dromen probeert waar te maken.

Het programma van boer Ayoub is vanaf dinsdag 21 december 2021 om 20:25 uur te zien op NPO3.

Colofon © 2024