Inclusie

Mohamed el Mokaddem nieuwe opvolger Job Cohen

Redactie
2 november 2021 om 23:49
Leestijd 1 minuut
Array
Foto: Frank van der Burg

Na 8 jaar voorzitterschap neemt Job Cohen op 18 november afscheid van Cedris, de belangrijkste vereniging voor een inclusieve arbeidsmarkt. Mohamed el Mokaddem wordt door het bestuur van Cedris voorgedragen als de nieuwe voorzitter.

Volgens de huidige voorzitter Job Cohen is Mohamed de juiste persoon op deze prachtige positie. Mohamed wordt door het bestuur van Cedris beschreven als
een bevlogen bestuurder en ondernemer. Zijn betrokkenheid zou geschikt zijn om meer mensen met afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen.

Ook zijn ervaring, bestuurlijke netwerk en zijn gerichtheid op samenwerken maken hem, volgens het bestuur van Cedris, zeer geschikt om de komende jaren het voorzitterschap van Cedris in te vullen.

Mohamed el Mokaddem gaat zelf ook erg graag aan de slag. Hij ziet het als ‘een eer en een grote verantwoordelijkheid om de komende jaren de rol van voorzitter van Cedris in te vullen’. Het maatschappelijke en politieke draagvlak voor een inclusieve arbeidsmarkt is volgens de nieuwe voorzitter sterk gegroeid. Echter, het moet nu volgens hem een realiteit worden. Samen met de leden willen hij er de komende jaren voor ‘knokken’.


Colofon © 2024