Humor

Moslimcomedy-tour laat mensen na corona weer lachen

Redactie
30 oktober 2021 om 18:46
Leestijd 1 minuut
Array
Foto: Pennyappeal

Na bijna twee jaar van lockdowns, beperkingen, isolatie en zeer besmettelijke COVID-varianten is lachen het beste medicijn. Daar is de ‘UK Super Muslim Comedy Tour’ in ieder geval van overtuigd.

“Vorig jaar waren we helaas niet in staat om op onze jaarlijkse tour te gaan vanwege de COVID-19-pandemie. Ontzettend veel mensen hebben deze vorm van ontspanning gemist. Lachen is immers therapie en helpt tegen de dagelijkse beslommeringen. Door corona hebben de mensen hun ‘therapie’ al veel te lang niet gekregen”, vertelde de Brits-Pakistaanse komiek en presentator van de show, Abdullah Afzal onlangs aan Arab News.

“Ook voor ons komieken was het een zware tijd. We zijn zo gewend op het podium te staan ​​en op te treden, dat de plotselinge en langdurige lockdowns er flink inhakten. Maar we hebben alle positieve energie opgespaard en het zullen het publiek nu dubbel zo goed vermaken.”

Colofon © 2024